Diuen de nosaltres

Bruno Jovanovich

Ecommerce Manager

Perfumes París

Webimpacto es nuestro partner tecnológico desde abril de 2015, llevamos una sinergia muy importante en el desarrollo y crecimiento de nuestro site. Todo el equipo de Webimpacto tiene una predisposición para destacar en todo las necesidades que le hemos planteado hasta el momento. Desde que trabajamos con Webimpacto hemos avanzado de forma notable en el crecimiento de nuestro site, no tenemos dudas que vamos por el buen camino. La implicación de la empresa con nuestro proyecto es absoluta y es de agradecer la vocación de servicio para con el cliente.

Nerea Arrillaga

Directora de Marketing

Mi Bebé y Yo

Comenzamos a trabajar con WebImpacto en 2013 y hoy por hoy lo consideramos nuestro partner tecnológico. 
Su grado de implicación los ha convertido prácticamente en una parte más del equipo de Sfera.

Han sido una pieza clave para la estabilización y crecimiento exitoso de Mibebeyyo.com y MibebeyyoTIENDA.

Ferran Abelló

Socio Ejecutivo

Pet Clic

El equipo de Webimpacto se ha integrado fácilmente en la problemática diaria de nuestra empresa. Eso facilita mucho cualquier cambio, mejora o colaboración tanto en los trabajos de desarrollo como en el ámbito del marketing. Webimpacto es el "socio" que nos acompañará en todos nuestros proyectos de crecimiento en el futuro.

Enrique Luesma

Fundador

Mi Otra Farmacia

Des del primer dia ha estat molt fàcil treballar amb Webimpacto. El gran avantatge és que integren tots els serveis que necessitem: SEM, Màrqueting i Desenvolupaments. Tots al màxim nivell. Entenen del negoci i del món online. Són part del nostre equip!

Iria Rodríguez

Directora General

Cafés La Mexicana

Vam desenvolupar la nostra botiga online amb Webimpacto i seguim creixent junts. Són honestos i ràpids, tant per adaptar-se al mercat com per solucionar les incidències. Més que un proveïdor, són un soci de confiança.

David Gutiérrez

Responsable Dpt. Informàtica i Noves Tecnologies

Carolina Boix

Ens han recomanat Webimpacto com el millor soci tecnològic per dissenyar i posicionar la nostra botiga online i les nostres expectatives s'estan acomplint. El nostre grau de satisfacció és excel·lent, tenen un equip de professionals genial, sempre disposats a assessorar-te i a solucionar qualsevol problema.

Álex Serra

CEO

Genuinus

Portem col·laborant amb Webimpacto prop de quatre anys. Des del principi del projecte ens van ajudar a fer la web en el termini establert, així com amb les especificacions definides. En aquests quatre anys sempre han estat al nostre costat en tot el que hem necessitat, adaptant-se a les nostres necessitats de volum de treball. En tot moment hem tingut una ràpida resposta. Hem anat desenvolupant la web així com les diferents campanyes de màrqueting. Ens han fet treballs de SEO, Desenvolupament Web i SEM. En definitiva, per a nosaltres Webimpacto no és un proveïdor sinó un soci estratègic del qual estem molt satisfets.

Guillem Sanz

CEO

Bebitus

Webimpacto ha estat el nostre soci tecnològic i de màrqueting des del 2013 i gràcies a això hem pogut convertir-nos en els líders del sector de la puericultura. Webimpacto també ens ha ajudat en la nostra expansió internacional.

Pablo Szefner

Managing Director

Just Fab

Webimpacto va ser essencial en la nostra implantació europea. En tan sols tres mesos vam posar en marxa junts un projecte que va anar des del paper fins a fer arribar les nostres sabates a quatre mercats d’Europa. El creixement va ser tan impactant que ens va permetre ser adquirits per Justfab quinze mesos més tard.

Enrique Morales Martín

Director General

Tino González

Com a clients de Webimpacto puc dir que el nostre grau de satisfacció és alt, perquè compten amb preus ajustats per a les pimes i un alt grau d'implicació del seu fundador, el que per a mi penso que pot ser la clau del seu èxit. És una empresa jove amb vocació de servei al client.

Xavi Nieto Andreu

CEO

Mania Online

Amb Webimpacto hem trobat un soci especialitzat en PrestaShop que, mitjançant el seu gran coneixement, ens ha ajudat amb les nostres necessitats com a empresa. Sobretot, gràcies a l'ampli coneixement de les necessitats dels nostres clients, hem aconseguit incrementar les vendes en un 90%, millorant la usabilitat i l’experiència de compra dels usuaris. Com a agència de Màrqueting Online he de dir que no és la típica agència que et gestiona el compte, sinó que hem trobat un equip humà molt implicat i amb un nivell de coneixement dels diferents canals de captació de trànsit i vendes que ens aporta un valor afegit fonamental per al nostre negoci.

Íñigo Amoribieta

Fundador

Tarifa and Company

En Webimpacto tenim un soci que ens ha permès convertir una idea en una realitat, amb una plataforma a la nostra mida, estable i adaptada perfectament a les nostres necessitats. L'equip de Webimpacto és àgil, ràpid i sempre està predisposat a solucionar els problemes que sorgeixen en qualsevol projecte tecnològic. Compto i comptaré amb ells per a més aventures!