Aconsegueix la màxima rendibilitat amb la teva botiga online!

MÀRQUETING DIGITAL

MÀRQUETING DIGITAL

A Webimpacto també som experts en màrqueting online, un dels pilars fonamentals del comerç electrònic. Per aconseguir l'èxit de la teva botiga en línia o botiga PrestaShop i obtenir la màxima rendibilitat del teu negoci a la xarxa, és imprescindible la implementació d’una estratègia de màrqueting per Internet adequada. El nostre equip de màrqueting tracta d'aprofitar totes les oportunitats que ens ofereix Internet per potenciar les vendes de les botigues online PrestaShop dels nostres clients. Ens encarreguem de la posada en marxa i gestió de campanyes de màrqueting en cercadors per a la xarxa de cerca i de display de Google Adwords i Bing Ads; la creació i gestió de campanyes de Facebook Ads; la integració en els marketplaces i comparadors més destacats; i altres accions de màrqueting com e-mailing o estratègies en xarxes socials. Contracta els nostres serveis de màrqueting en línia i comprova com augmenten les conversions de la teva botiga online!

SOM UN PARTNER CERTIFICAT DE GOOGLE

Webimpacto ha rebut la insígnia de Google Partners! Google concedeix la insígnia de Google Partners a les agències que compleixen amb determinats requisits, entre els quals es troben demostrar coneixements avançats en la plataforma de Google Adwords i obtenir les diferents certificacions oficials, així com implementar les pràctiques recomanades, entre altres. El nostre equip de màrqueting compta amb els certificats oficials tant de Google Adwords com de Google Analytics per oferir un servei professional i d'alta qualitat als nostres clients.

Vols una botiga online PrestaShop o VTEX diferent que garanteixi l'èxit de les teves vendes? Nosaltres tenim la solució per a la teva empresa.

Números de telèfon:

925 55 77 38/672 022 687

Envia'ns la teva consulta