portfolio
E-commerce
Diversos

Botiga online de bicicletes personalitzables

Ja s’ha incorporat oficialment al nostre portafolis la web de www.wobybi.es. Es tracta d’una botiga en línia que ven bicicletes urbanes però amb la característica especial de poder personalitzar-le...

Ja s’ha incorporat oficialment al nostre portafolis la web de www.wobybi.es. Es tracta d’una botiga en línia que ven bicicletes urbanes però amb la característica especial de poder personalitzar-les al gust del client. D'aquesta forma s'aconsegueix fàcilment una bici 100% exclusiva, ja que ofereix la possibilitat de fer centenars de milions de combinacions diferents.

El desenvolupament del projecte inclou un nivell molt alt de personalització de PrestaShop perquè l'experiència d'usuari sigui excel·lent i la usabilitat no faci perdre de vista l'objectiu principal: comprar una bici personalitzada.

Ha estat un projecte que l'equip de Webimpacto ha dut a terme complint les expectatives del client en els terminis previstos. Ens agraden les feines ben fetes i estem molt orgullosos d'aquesta.

També hem desenvolupat l'estratègia de màrqueting en línia perquè els excel·lents productes d’aquesta botiga arribin a un gran nombre de clients potencials

Més detall
Menys detall
Visitar web
wobybi
wobybi
wobybi
wobybi
Ampliar imatges
wobybi
wobybi
wobybi
Ampliar imatges
Serveis realitzats
Disseny
Programació
Prestashop
Maquetació
T’interessen aquest tipus de projectes? T'agradaria tenir una botiga online PrestaShop de qualitat?
phone-icon-big.png
Contactar Truca'ns
936 119 351 / 672 022 687
mail-icon-big.png
Escriu-nos
info@webimpacto.es
send-form-icon-big.png
Envia'ns la teva consulta