Webimpacto

SOBRE NOSALTRES

Webimpacto neix al setembre de 2009 amb la il·lusió d'arribar a ser la millor empresa de desenvolupament de llocs de comerç electrònic i màrqueting en línia del mercat. Actualment estem presents a Toledo, Barcelona i Hongria, i gràcies a l'esforç i implicació del nostre equip, ens hem convertit en l'empresa més innovadora i amb més capacitat de desenvolupament del mercat, aconseguint captar clients no només nacionals, sinó també internacionals, a països com els Estats Units, França i Alemanya. Els nostres projectes de PrestaShop han obtingut premis i resultats impressionants. Visita el nostre portafolis i descobreix els casos d’èxit de les nostres botigues PrestaShop! L'objectiu de convertir-nos en la millor agència de desenvolupament web i màrqueting en línia, està cada dia més a prop!

PARTNER CERTIFICAT DE GOOGLE

Comptem amb la insígnia de Google Partners! Google atorga aquesta insígnia a les agències que compleixen amb una sèrie de requisits, entre els quals es troben obtenir les diferents certificacions d’AdWords per haver demostrat coneixements avançats en aquesta plataforma o implementat les pràctiques recomanades, entre d'altres. El nostre equip ha obtingut els certificats oficials tant de Google AdWords com de Google Analytics per oferir més fiabilitat i seguretat als nostres clients.

AGÈNCIA WEB ASSOCIADA DE PRESTASHOP

PrestaShop, la plataforma de comerç electrònic més completa del mercat per crear i administrar botigues electròniques, certifica les agències que compleixen amb les seves normes de formació de manera molt estricta. A Webimpacto ho hem aconseguit i comptem amb el Certificat Oficial en PrestaShop. Això ens aporta un valor afegit que reafirma la qualitat del nostre treball i dels nostres projectes. Us convidem a visitar el nostre perfil com a partner PrestaShop a la seva web!

PARTNER certificat de VTEX

Webimpacto és partner certificat de VTEX! Estem molt orgullosos de notificar que entrem a formar part de la plataforma d'E-commerce més potent del món, VTEX. Per a això comptem amb un gran equip de professionals experts en comerç electrònic amb una llarga trajectòria en gestió, creació i personalització d'E-Commerce de tots els sectors. La plataforma VTEX és un pas més en l'especialització i determinació del nostre treball, que avança per poder oferir a cada un dels nostres clients un valor diferencial que aconsegueixi millorar els seus resultats de manera immediata.

¿Quieres una tienda online en PrestaShop o VTEX diferente y garantizar el éxito de tus ventas? Nosotro tenemos la solución para tu empresa.

Saber més sobre les botigues PrestaShop i els serveis que oferim

Envíanos tus consultas a través de nuestro formulario o llama al 925 55 77 38