SERVEIS

Webimpacto

BOTIGUES EN LÍNIA PRESTASHOP

PrestaShop és una tecnologia de codi obert que permet el desenvolupament de botigues electròniques d'una manera ràpida i segura. A Webimpacto som experts en el desenvolupament de botigues PrestaShop i comptem amb una gran base de clients a Madrid, Barcelona i l'estranger. L'abril de 2012, a la Barcamp de PrestaShop a Barcelona, un dels nostres comerços electrònics, www.thefabshoes.es, va ser escollit com el millor lloc web de l'esdeveniment. La nostra gran capacitat de personalització, així com les tecnologies amb què està desenvolupat PrestaShop, ens permeten realitzar botigues PrestaShop totalment personalitzades des del punt de vista gràfic i funcional, sense perdre la gran capacitat i flexibilitat que ens ofereix aquesta tecnologia. Alguns dels nostres últims treballs en PrestaShop són: www.perfumesparis.com, www.petsfarma.es o www.mibebeyyotienda.com

Leer más

ESTRATÈGIES DE MÀRQUETING DIGITAL, COMUNICACIÓ I BUTLLETINS

Un dels punts més importants en el comerç electrònic és saber atreure visites al teu lloc web. Al principi, la capacitat d'atraure usuaris a la teva pàgina web és fonamental per aconseguir popularitzar la teva botiga PrestaShop i així tenir la possibilitat de potenciar les teves vendes. A Webimpacto desenvolupem des de la creativitat dels newsletter (butlletins d’informació) fins al disseny de les landing pages (pàgines d'aterratge on captem les dades dels usuaris). Realitzem l'enviament dels butlletins mitjançant eines populars com Mailchimp o Sendy. Disposem de mòduls d'integració amb PrestaShop que permeten gestionar fàcilment les llistes d'enviament i unificar les dues bases de dades. A més, Sendy està integrat amb Amazon, el que ens permet fer una anàlisi dels resultats dels butlletins enviats (missatges rebotats, verificats, marcats com a spam o correu brossa, etc.) A més, també treballem amb Splio (Emailing Forge) per a l'enviament de correus automatitzats (per exemple, per enviar recordatoris de compra, felicitar l’aniversari, etc.) Gràcies a la segmentació de les bases de dades, aconseguim que l'estratègia d'email màrqueting (màrqueting per correu electrònic) sigui molt més efectiva, i per tant, que les vendes augmentin. Webimpacto té un acord amb ShoppyDoo SLU, que reuneix els comparadors de preus ShoppyDoo, EncuentraPrecios i Drezzy. Gràcies a això, oferim als nostres clients l'oportunitat de tenir presència en aquestes plataformes, gaudint a més d’avantatges exclusius com l'exempció dels costos d'activació i un descompte del 40% durant el primer mes. A més, creem continguts i gestionem la presència de la teva empresa a les xarxes socials, com Facebook i Twitter entre d'altres, per aconseguir arribar al teu públic objectiu, creant una relació més estreta amb el client i explotant així les múltiples oportunitats que ens ofereixen els mitjans socials. Els nostres contactes amb empreses que monetitzen bases de dades, així com amb empreses d'afiliats per incloure publicitat a les pàgines de tercers, fa que el desenvolupament de botigues en línia amb nosaltres sigui una garantia d'èxit.

Leer más

DISSENY WEB I IMATGE CORPORATIVA

En l'actualitat, és imprescindible comptar amb un lloc web capaç de transmetre la filosofia i la imatge de la teva empresa, així com descriure l'activitat i serveis que ofereix, per aconseguir millorar la comunicació tant amb els clients com amb els proveïdors i empleats. A Webimpacto ajudem als nostres clients a transmetre correctament la imatge de marca i els missatges adequats en els seus llocs web, per ajudar els seus negocis a enlairar-se en el món online. El nostre equip de disseny investiga la identitat corporativa de cada projecte per determinar quin estil, tipografia, color o formes el definiran d'una manera més adequada. L'estètica d'una web o botiga en línia influeix en una primera impressió, però l'experiència d'usuari és el que determinarà que les visites es repeteixin. Per tant, ens trobem davant dues prioritats essencials que cal tenir en compte: l’estètica del disseny i la usabilitat. La interacció i la integració de tots dos aspectes és clau per a l'èxit d'una botiga PrestaShop. A més de crear la imatge corporativa des de zero d'alguns dels nostres clients i del disseny complet de la seva botiga PrestaShop, com el cas de www.eyeclic.es, també realitzem un redisseny de la línia gràfica, com en el cas de www.metplas.com. Ens adaptem a les necessitats dels nostres clients i els oferim les millors solucions per a la definició i redisseny de la seva imatge corporativa.

Leer más

CONSULTORIA WEB

Un dels serveis més demandats pels nostres clients és l'optimització de resultats del seu lloc web. Moltes vegades, no és una qüestió de trànsit, sinó que depèn de la distribució dels elements així com dels missatges que es transmeten a través de la pàgina web. Entre els nostres serveis de consultoria destaquen:

 • Anàlisi d'estructuració de wireframes (estructura de les dades) del lloc web
 • Millora d'elements de conversió
 • Millora de la navegació
 • Estudi de l’embut de vendes a les botigues online
 • La millora de la conversió, a més de repercutir en augment de les vendes, ajuda a reduir els costos de les accions de màrqueting.

Leer más

DISSENY WEB RESPONSIU

Els dispositius mòbils tenen cada vegada més importància. Això fa imprescindible que el teu lloc web s'adapti i es visualitzi correctament des de qualsevol tipus de dispositiu, fix o mòbil. Des d'abril de 2015 Google, el motor de cerca més important, penalitza a les webs que no disposen d'un disseny web responsiu (responsive web design), eliminant-les dels resultats de recerca des de dispositius mòbils. A Webimpacto som experts en disseny web responsiu a PrestaShop, i oferim als nostres clients la possibilitat de que els seus llocs web estiguin perfectament adaptats per a la correcta visualització des d'ordinadors, mòbils i tauletes. No permetis que Google penalitzi la teva botiga PrestaShop i potencia les teves vendes en els dispositius mòbils. Alguns dels nostres últims treballs de disseny web responsiu a PrestaShop: www.aventuramania.com i www.paulaalonso.es

Leer más

POSICIONAMENT WEB I OPTIMITZACIÓ SEO

Optimitzar el teu lloc web et pot ajudar a generar negoci a través d'Internet. Una correcta optimització SEO de la teva botiga PrestaShop augmentarà el trànsit i aconseguirà situar el teu lloc web entre els primers resultats dels motors de cerca més importants, com Google.rnA Webimpacto analitzem la millor estratègia SEO a realitzar i hem aconseguit, en alguns casos, un augment del trànsit de més del 1.000%.rnEl resultat net per la teva empresa és molt senzill:

 • més visites
 • més consultes
 • més negoci
Entre els serveis que ofereix Webimpacto relacionats amb el posicionament web i l’optimització SEO, es troben els següents:rnAnalitzem en profunditat els punts fonamentals per a l'optimització SEO de la teva botiga PrestaShop, identificant les debilitats i oportunitats. Mitjançant l'auditoria SEO et facilitem propostes de millora i optimització per a cada projecte en concret. Alguns dels punts més importants que es tracten en l'auditoria SEO són:
 • Arquitectura i estructura del lloc web: anàlisi de categories i etiquetes, linkjuice, jerarquització dels continguts...
 • Indexabilitat: pàgines indexades, Webmaster Tools...
 • Anàlisi i optimització de les metadades
 • Optimització d'imatges per escurçar el temps de càrrega de la web
 • Optimització del rendiment del lloc web (WPO)
 • Enllaços externs
A més, posem a disposició dels nostres clients serveis d'optimització SEO que inclouen algunes accions com:
 • Anàlisi d'implementació d'estratègies de construcció d’enllaços (link building) i d’intercanvi d'enllaços
 • Anàlisi d'implementació de sistemes de mesurament de dades (estadístiques)
 • Anàlisi d'implementació d’un estudi de conversió per millorar el retorn de la inversió (ROI)
 • Estudi de les paraules clau més rellevants per treballar
 • Seguiment de les paraules clau treballades
 • Redacció d'articles per a la seva posterior publicació en un bloc
 • Optimització SEO dels articles (eines de WordPress)
 • Creació i optimització de tots els textos del lloc web
 • Analítica SEO avançada
 • Elaboració d'informes SEO mensuals avançats

Leer más

MÒDULS EN VENDA

A Webimpacto fem desenvolupaments de PrestaShop a mida, personalitzant des de l'aspecte visual fins al funcionament lògic de la botiga per mitjà de mòduls propis. Hem desenvolupat mòduls personalitzats de tot tipus a gust dels nostres clients des de les primeres versions de PrestaShop. Un exemple dels mòduls que hem desenvolupat a Webimpacto és Display Pop Up Register, la funcionalitat del qual és mostrar una finestra emergent que permet el registre mitjançant correu electrònic als usuaris que no estan registrats. Aquest mòdul està disponible amb l’opció multibotiga. Un altre dels nostres desenvolupaments és Group of Images, un mòdul de gestió interna que permet afegir diverses imatges simultàniament a les combinacions de producte sense haver d'afegir-les una per una. Aquests són només alguns dels exemples de mòduls personalitzats que ha desenvolupat l'equip de Webimpacto.

Leer más