Botigues PrestaShop

Prestashop

PrestaShop és la solució de comerç electrònic més eficient, dinàmica i internacional del mercat, que ofereix centenars d'eines innovadores per crear i administrar botigues online d'èxit. A Webimpacto som experts en PrestaShop. Utilitzem aquesta tecnologia amb la màxima eficiència per desenvolupar botigues online PrestaShop totalment personalitzades i que tenen un funcionament senzill, eficaç i intuïtiu, a més d’una versatilitat sense igual. Ens encarreguem de la creació, desenvolupament i manteniment de botigues en línia PrestaShop, realitzant projectes totalment personalitzats des del punt de vista gràfic i funcional, sense perdre la gran capacitat i flexibilitat que ofereix PrestaShop. El nostre equip estudia i treballa des del disseny fins a la navegació, el funcionament, els processos de compra, i en general tot el que comporta el desenvolupament d'una botiga PrestaShop, per aconseguir un resultat final totalment satisfactori, què és el que busquem sempre!

SOM UNA AGÈNCIA OFICIAL CERTIFICADA EN PRESTASHOP

PrestaShop certifica les agències que compleixen les seves normes de formació de manera molt estricta i a Webimpacto ho hem aconseguit. Ser una Agència Certificada en PrestaShop ens aporta un valor afegit que reafirma la qualitat del nostre treball i dels nostres projectes. Actualment comptem amb la máxima certificació: Gold Partner PrestaShop . Pots visitar el nostre perfil com a partner PrestaShop a la seva web!

Vols una botiga online PrestaShop diferent que garanteixi l'èxit de les teves vendes? Nosaltres tenim la solució per a la teva empresa.

Afegeix més funcionalitats per potenciar i accelerar el teu negoci

Llama al 925 55 77 38 o envíanos tus consultas a través de nuestro formulario